Julkitila ja projektimyyntiLuomme ratkaisuja erilaisiin mattotarpeisiin, akustiikkaongelmiin ja vaativiin tiloihin kaikenkokoisissa tiloissa. Toimitamme mattoja yksityisiin kohteisiin sekä julkisiin tiloihin kuten, toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin, neuvottelutiloihin, laivoihin, päiväkoteihin, myymälöihin ja kirkkoihin. Palvelemme mattojen asiantuntijana myös arkkitehtejä ja sisustussuunnittelijoita. 

Mallistossa suositut kotimaisen VM-Carpetin ja Orient Occidentin mattomallisto sekä oman maahantuonnin matot. 

Valikoimaan kuuluu muun muassa kokolattiamattoja, mattolaattoja sekä mittojen mukaan räätälöitäviä mattoja. Tuotteet kestävät kovaa kulutusta myös vaativissa julkitilakohteissa. Tekstiililattioittemme ulkoasuissa riittää lukemattomia kuoseja ja sävyjä: valittavissa on kohteen ja sen tyylin mukaisesti niin suuri- kuin pienikuvioisia malleja, modernia ja perinteistä muotokieltä kaikissa mahdollisissa väreissä. Useimpiin tekstiililattioihin on saatavilla myös hillityn harmonisia meleerattuja värityksiä sekä täysin yksilöllisiä kuosi- ja väritoteutuksia.

Ota yhteyttä niin etsimme sinulle sopivat tuotteet tai pyydä tarjous info @ mattosi.com

Palvelemme sinua myös myymälässämme Kauppakeskus Karisma – Kauppiaankatu 2, 15160 Lahti. Arkisin klo 10.00-20.00, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaina 12-16. Voit varata myös henkilökohtaisen palveluajan.